Konttivarikkopalvelut


Yrityksemme konttivarikot ovat kokonaisuudessaan laajat. Niihin mahtuu kontteja säilytykseen runsas määrä. Konttivarikoille on mahdollista saada varastoitua jopa 20 000 TEUta. Tarjoamiamme konttivarikko-palveluita on saatavilla Kotkan Mussalon ja Helsingin Vuosaaren satamissa. Varikolla käytössämme on moderni kalusto, joka pitää sisällään muun muassa kaksi konttia kerrallaan käsitteleviä tyhjäkonttitrukkeja sekä konttikurottajia. Pinoamme kontit 7 kontin kasoihin mahdollistaen näin hyödyllisen tilankäytön maksimoimisen.

Kun kontti tuodaan varikolle, otamme sen tarkastusalueelle saman tien tarkastettavaksi lastauskriteerien täyttymisen ja merikelpoisuuden takaamiseksi. IICL – sertifioitu henkilökuntamme hoitaa konttitarkastukset ja estimoinnin. Huomioimme tarkastuksissamme lisäksi varustamoiden asettamat standardit. Kaikki tarvittavat korjaukset ja puhdistukset tehdään konttivarikkomme yhteydessä. Toteutamme konttikorjaukset yhteistyössä Arctic Container Oy:n kanssa. Yhtiön on toiminut vuodesta 1993 asti konttikorjaamona. Tässä linkki yhteistyökumppanimme sivuille: www.arcticcontainer.fi.

Käytössämme on kansainvälinen EDI-raportointipalvelu. Voimme toimittaa raportit mm. codeco ja cedex – muodossa. Tarjoamme lisäksi www –pohjaisen ExtraNet –palvelun, jossa asiakkaamme voivat seurata reaaliajassa mm. konttikiintiöitään, tehdä tuonti- ja noutoviitteensä. Kuljetusliikkeet voivat käyttää palvelua ajoneuvojensa luvittamiseen satama-alueelle. Kuljetusketju nopeutuu huomattavasti kun kuskin ei tarvitse erikseen käydä asiakaspalvelussa hakemassa kulkulupaa satama-alueelle. Container-Depotilla on yli 30 vuoden kokemus konttiterminaali- ja varikkopalveluista. Palvelun lähtökohtana on joustavuus ja asiantuntemus.

Vuosaaren satamaHamina-Kotka Satama, Mussalo