Konttivuokraus

Container-Depot tarjoaa konttien vuokrauksen joustavasti

Valikoimasta löytyy kaikenkokoisia ja -tyyppisiä, uusia ja käytettyjä konttivaihtoehtoja, muun muassa nesteille ja kemikaaleille, koneistolla tai ilman ja eri tilavuuksin ja lastausmahdollisuuksin. Suosituimmat kontit toimivat varastoina, projekteissa ja toimistoina. Container-Depotilta löytyy näihin tarkoituksiin sopivat kontit nopeasti ja helposti.

Parhaiten kontteja on saatavissa Kotkan ja Helsingin satamissa sekä kaluston saatavuudesta riippuen myös muissa satamissa ympäri Suomen. Kaikki toimipaikat ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä, joten kontit ovat aina helposti saatavilla.

Container-Depotin konttitarkastuksista vastaa asiantunteva, IICL – sertifioitu henkilökunta. Projektivientikontit ovat kansainvälisen standardin, CSC:n mukaisia, eli merikelpoisia. Konttien kuntotarkastukset tehdään jokaisen käyttökerran jälkeen. Container-Depotilla on yli 30 vuoden kokemus konttiterminaali- ja varikkopalveluista. Palvelun lähtökohtana on joustavuus ja asiantuntemus.

Kontit ovat monikäyttöisiä, niitä voi säilyttää missä vain pitkiäkin aikoja ja niitä voi kuljettaa monilla eri kuljetusvälineillä. Yleisin konttityyppi on ISO -kontti, joka on kansainvälisen standardijärjestön, ISO:n, määrittelemä. ISO standardi määrittää muun muassa konttien kansainväliset mitat ja terminologian. Leveys useimmissa konteissa on noin 2,4 metriä (8’ft). Yleisimmät konttien korkeudet ovat 2,6 metriä (8’ft 6″) ja 2,9 metriä (9’ft 6″). Oikeanlainen kontti valitaan muun muassa lastin painon, määrän ja mittojen mukaan. Kontin mitat tulisi optimoida suhteessa lastatun tavaran määrään.

Voit jättää yhteydenottopyynnön vuokrakonteista alla olevan lomakkeen kautta!

Nimi*

Puhelinnumero*

Sähköposti

Viesti

Hyväksyn että yhteystietoni tallennetaan Container-Depot Ltd Oy:n asiakasrekisteriin yhteydenottoa varten