Reefer-palvelut

Tarjoamme reefer -konttien tarkastus-, korjaus- sekä huoltopalvelut innolla ja ammattitaidolla toimipisteissämme. Palveluitamme ovat mm:

  • Lämpötilanseuranta
  • Lämpötilanasetus
  • PTI -testit
  • Korjaukset
  • Huollot

Noudatamme kylmäalan SFS-65-1 standardia kaikissa toimissamme, niin kylmäaineiden kierrätyksessä kuinka laitteiden huolloissa sekä asennuksissa.

Vuosaaren satamassa käytössämme on kaksi lämmitettyä hallia, joissa voimme tehdä vaativimmatkin korjaukset. Reefer -konttien kytkentäpisteitä sekä testauspaikkoja Vuosaaressa on yhteensä 45 kappaletta. PTI-tarkastusten (Pre Trip) läpimenokapasiteetti vuorokaudessa on 90 konttia.

Toimimme yhteistyössä kaikkien laitevalmistajien (Thermo King, Daikin, Carrier, Starcool) kanssa. Käytämme korjauksissa merkkivaraosia, jolla varmistamme laadukkaan korjauksen. Asentajamme ovat koulutettuja kylmälaiteammattilaisia, jotka ovat käyneet myös suurimipien laitevalmistajien käyttökoulutukset. Meillä voit siis huoletta korjata minkä tahansa laitevalmistajan reefer -kontin.

Korjauspalvelut

Reefer -kontti on täynnä tekniikkaa, joka voi koska vain pettää. Jos vikaa ei saada nopeasti korjattua, voi lasti huonoimmillaan pilaantua. Oli kyseessä sitten sensoriongelmasta tai kylmäprosessin komponentin korjaustarve, meidän ammattitaitoinen tiimimme löytää vian ja korjaa sen ripeästi. Korjauspalvelumme on saatavilla myös liikkuvana ympäri Suomen. Lisäksi sopimusasiakkaillemme tarjoamme korjauspalveluitamme 24/7 päivystyksellä. Voit siis luottaa siihen, että apua on aina saatavilla.

Huoltopalvelut

Säännöllinen tarkastus- ja huolto reefereille kannattaa. Säännöllisellä huollolla laitteelle, voidaan ehkäistä riskiä konerikosta, joka pahimmillaan voi tarkoittaa lastin piloille menoa. Ennakoivalla huollolla voidaan pidentää laitteiston ikää ja vähentää käyttökustannuksia. Laitevalmistajat suosittelevat reefer -konteille vuosittaista huoltoa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan minkälainen ratkaisu Teille sopisi!